ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Les jugadores de l'Andorra HC i el somni d'una selecció femenina

www.andorradifusio.ad

Unes setmanes abans de l'Europeu masculí es va disputar també a Portugal el femení, sense la presència d'Andorra. Per a les integrants de l'Andorra Hoquei Club, la selecció encara és un somni que esperen poder fer realitat l'any vinent, al Mundial B.

Per a les jugadores de l'Andorra Hoquei Club defensar la tricolor en un campionat internacional continua sent un somni i han hagut de seguir l'Europeu de Portugal com a espectadores de la selecció masculina.  

Aquesta és la quarta temporada des que es va tornar a posar en marxa el sènior femení del club. El projecte continua endavant amb tot just set jugadores.

Dissabte passat van celebrar la primera victòria de la temporada a segona catalana, per 4 a 3, contra el Sabadell. La més important, però, és mantenir viu un equip que ja s'ha fet una família.  

 

La selecció masculina vol seguir creixent

Després del cinquè lloc a l'Europeu de Portugal, la selecció d'hoquei patins vol seguir creixent i ja pensa en la propera gran cita, el Mundial B de l'any vinent a l'Argentina. El seleccionador, 'Wiffy' Balart, destaca la joventut del combinat nacional i creu que la gestió del torneig va ser clau per compensar la poca preparació prèvia. 

Informa: Joan López
Imatges: Andreij Cristancho

Comparteix: