ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Les jugadores del VPC encaren la segona fase de la lliga catalana amb l'objectiu de ser més competitives

www.andorradifusio.ad

A l'equip femení del VPC li queda un partit per acabar la primera fase de la lliga catalana, marcada per un calendari amb moltes aturades i l'elevat nombre de partits fora de casa. Amb la permanència a la butxaca, les de Jeannot Martinho afronten la segona fase amb l'objectiu de consolidar un bloc cada vegada més competitiu.

Dels sis partits que ha jugat el VPC aquesta temporada a segona catalana, només un ha estat a casa i es va haver de traslladar a Prada de Moles per les obres a l'Estadi Nacional. Aquest fet i les moltes cares noves a l'equip són alguns dels motius perquè no s'hagin pogut repetir els bons resultats de la temporada passada.

"L'objectiu era competir un segon any a XV a la lliga catalana i ho estem fent bé, perquè tenim més fitxes, més noies per entrenar", celebra l'entrenador Jeannot Martinho, però Nàdia Olm creu que no han acabat "d'aplicar bé el sistema de joc i a vegades al camp ens falta una mica de discipina", tot i que "al final el nucli s'ha mantingut i les noves jugadores s'hi estan adaptant bastant bé".

Les andorranes jugaran a l'estadi el segon partit de l'eliminatòria contra el CAT Central, amb la permanència a la butxaca després de guanyar per 0 a 72 a l'anada. L'objectiu a la segona fase serà continuar consolidant un grup amb molt de futur. "Sobretot cohesionar l'equip i consolidar-lo perquè l'any que ve hi hagi les mateixes jugadores. Al final tenim unes trenta fitxes, que no està gens malament" per poder "lluitar per l'ascens, com vam fer l'any passat", es marca Olm.

"Estem progressant poc a poc. No ens oblidem que tenim moltes noies a fora. Una que juga a Escòcia, una que juga a Polònia, tres que juguen a Montpeller... Això és la feina de fa quatre anys amb la federació i el club i volem continuar. L'any que ve segur que tindrem un grup competitiu perquè també tenim sis noies petites que juguen a França", preveu Martinho.

Tot apunta que la segona fase de la temporada serà molt diferent de la primera. De moment toca tancar l'eliminatòria contra el CAT Central, dissabte 14 en el primer partit de la temporada a l'Estadi Nacional.

Informa: Joan López
Imatges: Xabier Moreira

Comparteix:

35.172.233.2