ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Kilian Folguera, primer andorrà que aconsegueix evitar l'eliminació en una Copa del Món de XCO

La jornada l'ha arrodonit Kilian Folguera en la prova su

La jornada l'ha arrodonit Kilian Folguera en la prova sub-23 de cross country olímpic. Per primera vegada un ciclista andorrà ha pogut finalitzar la cursa en aquesta disciplina a la Copa del Món, ha evitat l'eliminació i ha acabat en el lloc 58. Xavi Jové ha debutat en categoria elit i ha trencat la cadena a la tercera volta.

Gran cursa de Kilian Folguera en el seu darrer any com a sub-23. A la sortida s'ha trobat un tap en el primer revolt, cosa que li ha fet perdre algunes posicions. Lluny de lamentar-se, ha seguit lluitant per anar superant rivals. El ciclista de la Federació ha fet una cursa de menys a més.

Eren cinc voltes a un circuit de quatre quilòmetres i en Kilian ha pogut completar tot el recorregut per acabar en el lloc 58 de 91 dorsals, amb un temps d'una hora i 12 minuts, a 7 minuts i 46 segons del vencedor, el canadenc Carter Woods. El rider explicava les sensacions al haver completat amb èxit la prova. "Content. Una mica decebut al final perquè he vist que podia entrar el 50, però vist com he començat la cursa que he sortit últim, molt content".

Per primera vegada un ciclista andorrà ha aconseguit finalitzar una prova de cross country de la Copa del Món. En aquesta disciplina, l'organització t'obliga a abandonar si els primers classificats t'han de doblar.

Xavi Jové no ha tingut tanta sort en el seu debut a la Copa del Món. Ha hagut d'abandonar a la tercera volta després de trencar la cadena.

Els riders de la Federació començaran a preparar una altra de les grans cites de la temporada, el Mundial de bicicleta de muntanya a l'agost a França.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Ricard Tenza  

Comparteix: