La Casamanya Extrem negocia entrar al circuit mundial el 2017

www.andorradifusio.ad

Aquest migdia s'ha presentat la Casamanya Extrem Trofeu Crèdit Andorrà. Una de les proves més joves del calendari de curses de muntanya del país però segurament la que ha tingut un creixement més marcat. Aquests serà el segon any dintre de les Sky National Series. Per la propera temporada negocia entrar al circuit mundial.

Durant molts anys el cim considerat per molts com el més emblemàtic del país va romandre gairebé inèdit a nivell competitiu. Com era d'esperar la seva irrupció en el calendari ha estat exponencial.

L'any passat la prova va entrar a les Sky National Series d'Espanya, Andorra i Portugal comptant amb 200 participants i un cartell de luxe. En aquesta tercera edició es repeteix al circuit i s'espera poder arribar als 300 corredors. Es treballa per fer el salt definitiu el 2017 amb l'entrada a la Copa del Món. La presidenta de l'ECOA, Sandra Codina, ha indicat que es troben en negociacions.

La Casamanya Extrem encara no està a la Copa del Món però com l'any passat comptarà amb un cartell de luxe amb noms com Agustí Roc, Laura Orgué, Marc Pinsach, Oriol Cardona i els locals Ferran Teixidó i Marc Casal lluitaran per ser els primers a fer sonar l'esquella. La prova reina, d'Ordino per la via directa al cim tindrà 1.400 metres de desnivell. Hi haurà dues versions més populars amb 760 i 229 metres de desnivell positiu. Les inscripcions romandran obertes al web de l'ECOA fins dijous a la tarda. La cita, dissabte a les 10 del matí a Ordino.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

La FAE es queda sense una prova de Copa d'Europa masculina Sant Julià tornarà a acollir una prova del Mundial de trial l'any que ve