Lacroix ja treballa per aconseguir suport econòmic per al projecte del VPC

www.andorradifusio.ad

El VPC buscarà un recanvi a la banqueta per a David Mélé, que s'ha compromès amb un club de Nacional. Mentrestant, Thierry Lacroix ja treballa en l'ambiciós projecte per portar el club a la Federal 2.

L'acord verbal del VPC amb David Mélé ha quedat en no res, després que l'exjugador de l'USAP hagi firmat per entrenar un equip de Nacional i ara se li buscarà recanvi des la direcció esportiva del Pàmies, amb qui el club té gairebé tancat l'acord de filiació.

El protagonisme aquest dijous al matí ha estat per a Thierry Lacroix, l'home que haurà de desenvolupar l'ambiciós projecte per fer ascendir el primer equip dues categories i dur-lo a la Federal 2 francesa.

L'exinternacional francès és una de les cares més conegudes de l'esport de la pilota oval al país veí, on també ha fet de comentarista televisiu. La seva funció als despatxos serà trobar suport econòmic, a través d'acords amb espònsors i també promocionant l'arribada de visitants de la regió d'Occitània. 

El club encara espera resposta del Govern sobre els 150.000 euros extra que necessitarà per tirar endavant el projecte, però es mostra convençut que el podrà posar en marxa la propera temporada. Això sí, ho haurà de fer sense David Mélé com a entrenador. Tot i l'acord al qual havien arribat les dues parts, finalment l'exjugador de l'USAP s'ha compromès amb un equip de federal 1.

Pel que fa a l'acord de partenariat amb el Pàmies, que portarà jugadors de l'equip de l'Arièja al VPC i també servirà per fer créixer els joves jugadors del país residents a França, el president, Gerard Giménez, ha dit que està tancat al 90%. De les converses que va mantenir el Futbol Club Andorra amb el Govern per jugar a l'Estadi Nacional no ha volgut fer valoracions.

Informa: Joan López
Imatges: Arnau Gaya

 

 

 

Comparteix:

Marc Solsona ingressa en el programa de joves pilots de l'ACA i correrà en el Campionat de Catalunya de muntanya Iker Álvarez amplia el contracte amb el Vila-real fins al 2024