ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'Adelita Unió Esportiva Engordany es converteix en el Leicester City andorrà

www.andorradifusio.ad

El Leicester City anglès està a un pas de fer història, una gesta que ha anat més enllà del futbol britànic. Una heroïcitat que ha traspassat el món de l'esport. A Andorra, a un altre nivell, hi ha un equip que està en una situació similar a la del Leicester és l'Adelita Unió Esportiva Engordany a un pas d'aconseguir anar a Europa la propera temporada, un premi fins ara reservat als quatre grans equips del futbol nacional.

Van començar la lliga en places de play-off, molts van dir que era flor d'un dia. Efectivament el campionat els va tornar a situar fora dels quatre primers però el temps i el treball els va acabar donant la raó. Han acabat cinquens, la millor posició de l'altra lliga i han aconseguit una classificació històrica per la final de Copa. S'han guanyat l'apel·latiu del Leicester andorrà.

L'equip va aconseguir a quatre jornades del final de lliga la permanència matemàtica. Ara ja estan centrats únicament en la final contra l'Unió Esportiva Santa Coloma. Passi el que passi a la final de Copa, la temporada ja ha estat un èxit.

Van ser capaços de derrotar el Lusitans als quarts de final i el Sant Julià a les semis. Anar a Europa significaria trencar l'estatus quo.

El Leicester compta amb set punts d'avantatge a manca de cinc jornades per guanyar la Premier. L'Adelita Engordany està a 90 minuts de fer història. Dues gestes que demostren que com a mínim el futbol no es pot globalitzar.

Informa: Cesc Sanjuan Imatge: FAF

Comparteix: