L'ambició del MoraBanc Andorra no té límits (72-82)

El MoraBanc Andorra s'ha retrobat amb la vict&ograv

El MoraBanc Andorra s'ha retrobat amb la victòria fora de casa, la 17ª de la temporada, guanyant per primera vegada en la pista del RETAbet Bilbao. L'equip del Principat, cada vegada més prop dels play-off, ha sentenciat el partit amb un 11-22 de parcial a l'últim quart. Andrew Albicy, MVP del partit amb 22 de valoració. Vlado Jankovic màxim anotador amb 15 punts.

Després de tres derrotes consecutives fora de casa (Las Palmas, Vitòria i Burgos), els de Joan Peñarroya han tornat a assaborir la victòria a domicili en la pista d'un RETAbet Bilbao que se segueix enfonsant en la classificació. El conjunt basc ha començat el partit més endollat i vivint del rebot. 14 en tot el primer quart (6+8). Les segones opcions que ha permès MoraBanc Andorra no les ha desaprofitat l'equip local que ha finalitzat els primers deu minuts amb millors sensacions gràcies a un 8-0 de parcial (23-15). En el segon quart els homes de Joan Peñarroya han tancat les vies d'aigua que hi havia sota els cèrcols però han seguit vivint d'accions individuals. El conjunt basc, més còmode en pista, ha arribat tenir una màxima d'onze punts de diferència (35-24) però un 2-11 de parcial final ha permès a l'equip del Principat entrar de nou en el partit. Sense desplegar el seu millor joc, el millor pel MoraBanc Andorra al descans ha estat el resultat (37-35) gràcies a un 6/14 en triples.

En la segona meitat el MoraBanc ha sortit amb una altra intensitat. Trobant un major equilibri en el seu joc exterior i interior, l'equip andorrà ha agafat els primers avantatges en el marcador arribant a guanyar de cinc punts (49-54/52-57). Una diferència que hagués estat superior si els andorrans haguessin pogut frenar els atacs del Bilbao. El tercer quart ha finalitzat amb un ajustat 61-60. Però el MoraBanc s'havia deixat el millor per a l'últim quart. Un 4-18 de sortida ha deixat molt tocat a l'equip basc (65-79) que, encara traient a passejar tots els seus recursos, s'ha acabat rendint davant la superioritat andorrana (72-82). A cinc jornades per al final de la fase regular, l'equip del Principat veu cada vegada més a prop la possibilitat de lluitar pel títol de lliga. Amb aquest nou triomf, 17 en total, 9 en la segona volta, el MoraBanc està dues victòries més l'average per sobre del play-off.

El MoraBanc Andorra tornarà a jugar el proper dissabte a les 21h contra el Monbus Obradoiro en el retorn de David Navarro a la Bombonera en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad

Imatge: MoraBanc Andorra