L'Andorra contra les cordes després d'empatar a casa amb el Racing

L'Andorra no ha pogut passar de l'empat contra el Racing

L'Andorra no ha pogut passar de l'empat contra el Racing de Santander malgrat avançar-se en el marcador i gaudir d'algunes opcions per fer el 2 a 0. En el context actual aquest empat no ajuda a acostar a l'equip a la zona de salvació. El gol visitant va arribar amb polèmica.

Com va passar contra l'Espanyol gran primera meitat de l'equip de Ferran Costa i molts més patiments en defensa a la segona. L'equip va ratllar a gran nivell en atac al llarg dels 90 minuts, altre cop la manca d'efectivitat va acabar marcant la diferència. Després d'uns primers minuts de domini visitant l'Andorra va fer seu el partit. En la pitjor rematada tricolor va arribar el gol de Julen Lobete fruit d'una gran acció d'Àlex Pastor. Era el minut 32 i l'Andorra va tenir el 2 a 0 en l'afegit de la primera meitat amb un xut d'Ivan Gil i encara més clara a l'inici del segon temps en una acció de Karrikaburu. Les dues rematades rebutjades per Jokin Ezkieta. En el 54 Iván Gil va rematar al pal en un gran xut des de fora l'àrea. L'Andorra va perdonar i poc després va arribar el gol del Racing. Lago Júnior centra des de la línia de fons en una acció on sembla que la pilota surt fora del camp. L'àrbitre va donar validesa a l'accióAndrés posava l'empat.

A partir d'aquí minuts de patiment tricolor fins al tram final on l'Andorra va tornar a agafar la iniciativa conscient que l'empat de poc li servia. El gol no va arribar i el partit va acabar amb un empat que no deixa content a ningú, però que enfonsa molt menys que una derrota. L'Andorra se situa a tres de la salvació i caldrà estar tot el cap de setmana pendents dels resultats dels rivals directes.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge cedida: FC Andorra