L'Andorra HC s'imposa al Riudoms a casa (6-3)

L'Andorra va obrir la segona fase amb una victòria dav

L'Andorra va obrir la segona fase amb una victòria davant el Riudoms, per 6 a 3. L'equip de Nil Castellví va aconseguir sumar els primers tres punts en una gran segona meitat.

Els catalans van sortir bé d'inici imposant el seu físic i avançant-se al marcador en dues ocasions. Tot i això, el pas dels minuts va permetre millorar als tricolors, que van situar l'empat a 2 poc abans del descans

A la sortida de vestidors, els de Castellví van mostrar la seva superioritat generant moltes ocasions als primers compassos. Una vegada van posar-se per davant van administrar la diferència fins al final del partit.

Imatge cedida: Andorra HC