L'Andorra pràcticament consuma el descens amb una derrota indigna per 5 a 2 a Gijón

El FC Andorra ha caigut per un clar 5 a 2 contra l'Sporting de Gijón. Encara no és matemàtic, però amb aquesta derrota l'equip tricolor gairebé està a punt de consumar el seu descens a Primera RFEF. Les concesions defensives han estat determinants.

Sobre el terreny de joc l'equip ha sortit sense semblar que s'estava jugant les poques opcions que tenia de permanència en 90 minuts. Sobretot, si es posa el focus en les concesions defensives. Als 11 minuts, un jugador d'un altre nivell, com Cote, rep a la frontal i té molt temps per preparar un xut que donades les circumstàncies el més lògic és que acabes al fons de la xarxa com així ha estat.

Tampoc se li poden fer concessions a Otero, el jugador més determinant del partit. En el 26 el colombià remata sol de cap per fer pujar el 2 a 0. L'Andorra no jugava malament en atac, però, com ha passat tota la temporada, concedia molt en defensa. Amb molt poc, l'Sporting generava molt perill. En el darrer minut abans del descans Iván Gil escurçava distàncies després d'una bona jugada de Lobete.

A la represa, l'Andorra ha continuat dominant el joc, però l'Sporting quan trepitjava àrea ho feia amb molt perill. Queipo ha entrat i, en la primera pilota que ha tocat, ha rematat de cap al fons de la xarxa. El davanter de l'Sporting no tenia marcador a la jugada. Iker Benito ha vist que tenia a dos jugadors, ha intentat arribar a Queipo, però ja ha estat tard. Incomprensible l'acció defensiva de l'Andorra en una categoria com aquesta.

Iván Gil ha tornat a donar esperança un minut després amb un gran gol. Aquesta reacció en atac no es veia en defensa i, l'equip, s'ha acabat enfonsant amb els gols d'Otero i Nacho Méndez. Amb el 5 a 2 l'Sporting no ha volgut fer llenya de l'arbre caigut. El resultat ha estat definitiu. Una derrota que pràcticament sentència l'Andorra a jugar l'any vinent a Primera RFEF.

Informa: Cesc Sanjuan