L'Andorra supera l'Eibar amb un gran partit i fa del Nacional un fortí (2-0)

Tercera victòria del Futbol Club Andorra a la lliga SmartB

Tercera victòria del Futbol Club Andorra a la lliga SmartBank aquest dissabte a la tarda a l'Estadi Nacional contra l'Eibar, un dels equips més forts de la categoria. L'onze d'Eder Sarabia s'ha imposat per 2 a 0, tot i que ha gaudit d'ocasions clares per acabar amb un marcador més ampli i es manté invicte davant l'afició.

El segon partit del Futbol Club Andorra al Nacional ha estat una classe magistral de futbol. L'equip d'Eder Sarabia ha dominat la possessió, com és habitual, però també ha generat les ocasions més clares. Al minut 13, Carlos provava una vaselina que Yoel ha salvat desviant la pilota per sobre del travesser. Almpanis ha tingut poc després la segona de l'Andorra, amb una acció iniciada des de la banda esquerra. El jugador grec cedit per l'AEK d'Atenes ha fabricat tot seguit la jugada del primer gol, amb una assistència que Molina ha aprofitat per inventar-se una rematada impossible d'aturar per Yoel.

L'Eibar només ha pogut crear perill amb un xut des de fora de l'àrea d'Aketxe, que ha aturat Lizoain ben col·locat.

A la segona part, el joc i les millors ocasions han continuat sent tricolors. Ja a les acaballes, una acció d'Altimira per la banda dreta ha acabat a peus de Bakis, que ha xutat desviat per molt poc. El deliri ha arribat en el temps afegit, quan Hevel ha fet el segon amb un obús des de fora de l'àrea.

Tercera victòria de l'Andorra a la lliga SmartBank i segona en un Estadi Nacional que continua sent un fortí.

Imatges: David Moreno