Laura Orgué i Nil Cardona, guanyadors de la Casamanya Extrem

La Casamanya Extrem s´ha disputat aquest matí a Ordino en un dia

La Casamanya Extrem s´ha disputat aquest matí a Ordino en un dia radiant. A banda de la calor els protagonistes en aquesta quarta edició han estat els corredors catalans. El veí del sud ha dominat les primeres posicions aprofitant les absències de corredors locals com els germans Teixidó o els germans Casal. Laura Orgué i el jove Nil Cardona han estat els vencedors.

Absències locals destacades aquest matí a Ordino sense els germans Teixidó o els Casal. Per contra cartell de luxe pel que fa als forans, Agustí Roc, Nil Cardona, Marc Pinsach o Laura Orgué, feien preveure que la victòria andorrana sortiria cara. La sortida de la cursa llarga ha sigut a les 10 del matí a Ordino. En el global de les tres curses avui han participat més de 150 corredors en aquesta quarta edició.

Per als menys agosarats hi havia dues sortides a coll d'Ordino. Els de la clàssica cap al cim del Casamanya i la mini amb l'objectiu d'arribar al Bony de les Neres.

Pel que fa a la cursa llarga Nil Cardona ha estat l'únic capaç de baixar de l'hora. Triomf per al corredor català amb un temps de 59 minuts i 25 segons. A menys d'un minut ha entrat Agustí Roc, Gerard Españó ha completat el podi. Xavi Areny ha estat el millor andorrà.

Laura Orgué ha estat la guanyadora en categoria femenina amb un temps d'1 hora i 8 minuts. L'han acompanyat al podi Maider Fraile i Iolanda Garcia.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Lluís Calvo

Comparteix:

La selecció femenina de 3x3, repescada per al Mundial L'entrada de l'esquí de muntanya als JJOO d'hivern, una de les qüestions a tractar en l'assamblea de la FAM