ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Laura Sallés anirà als Jocs Olímpics de Rio

www.andorradifusio.ad

Laura Sallés participarà als Jocs Olímpics de Rio de Janeiro. Als 30 anys la judoca defensarà per primera vegada Andorra en uns Jocs. Ho farà en la categoria de menys de 63 quilos. És la segona esportista que representarà Andorra als Jocs després de la tiradora Esther Barrugués.

Sallés, una de les esportistes de més alt nivell del país ha estat lluitant tota la temporada per aconseguir classificar-se per la gran cita. Al final uns pocs punts li han impedit assolir la classificació. Una Wild Card acordada a tres bandes entre Federació Internacional, COI i COA ha fet justícia per una esportista d'alt nivell que viatjarà a Rio amb aspiracions reals.

Justament va ser el judo el que va portar la major alegria per al país en els passats Jocs de Londres amb la classificació de Dani Garcia per als vuitens de final gràcies a la victòria davant el paraguaià Acebedo.

Sallés viatjarà a Rio amb la intenció d'igualar o fins i tot superar la gesta del seu company. Malgrat no conèixer fins ahir la seva presència als Jocs, la judoca s'ha estat preparant a València assumint que hi aniria. Sallés farà tres estades de màxim nivell abans de viatjar a la ciutat carioca, la primera a Castelldefels, la primera setmana de juliol, al costat dels millors judoques del món.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix: