ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

L'ECOA presenta candidatura perquè la Casamanya Extrem entri al circuit mundial

www.andorradifusio.ad

La Casamanya Extrem va a més. La milla vertical organitzada per l'Esquí Club Ordino Arcalís va néixer aquesta temporada i la propera ja podria entrar dintre la copa del món de l'especialitat. L'ECOA ja ha fet la sol·licitud per afegir-se al circuit mundial i el 'feedback' amb la Federació Internacional de Skyrunning ha estat molt positiu.

La Casamanya Extrem vol entrar al circuit mundial i la Federació Internacional de Skyrunnig vol rebre la prova andorrana. Així es podria definir la situació actual d'una cursa que tot just va néixer aquest estiu. La prova respon a les exigències de la Federació Internacional: bona organització i ascens a un cim emblemàtic amb un trajecte tècnicament exigent.

Vist l'èxit l'ECOA, ha decidit presentar candidatura a la copa del món. La Casamanya Extrem té cinc quilòmetres de llargada i 1.500 de desnivell: des d'Ordino fins al cim. L'entrada al circuit mundial permetria portar els millors especialistes mundials a Andorra. El dia de Meritxell la Federació Internacional tancarà l'entrada de sol·licituds.

A finals de setembre es donarà a conèixer el calendari per al 2015.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Robert Querol

Comparteix: