L'ECOA presenta candidatura perquè la Casamanya Extrem entri al circuit mundial

www.andorradifusio.ad

La Casamanya Extrem va a més. La milla vertical organitzada per l'Esquí Club Ordino Arcalís va néixer aquesta temporada i la propera ja podria entrar dintre la copa del món de l'especialitat. L'ECOA ja ha fet la sol·licitud per afegir-se al circuit mundial i el 'feedback' amb la Federació Internacional de Skyrunning ha estat molt positiu.

La Casamanya Extrem vol entrar al circuit mundial i la Federació Internacional de Skyrunnig vol rebre la prova andorrana. Així es podria definir la situació actual d'una cursa que tot just va néixer aquest estiu. La prova respon a les exigències de la Federació Internacional: bona organització i ascens a un cim emblemàtic amb un trajecte tècnicament exigent.

Vist l'èxit l'ECOA, ha decidit presentar candidatura a la copa del món. La Casamanya Extrem té cinc quilòmetres de llargada i 1.500 de desnivell: des d'Ordino fins al cim. L'entrada al circuit mundial permetria portar els millors especialistes mundials a Andorra. El dia de Meritxell la Federació Internacional tancarà l'entrada de sol·licituds.

A finals de setembre es donarà a conèixer el calendari per al 2015.

Informa: Cesc Sanjuan     Imatge: Robert Querol

Comparteix:

Llovera corre demà a Cervera amb l'objectiu de pujar al podi Continuen els treballs a l'Estadi Nacional a quatre dies de l'Andorra-Gal·les