L'ENFAF de futbol sala suma el primer triomf de la temporada contra el Molins 99 (5-4)

Els de Jonathan Pérez han aconseguit una victòria t

Els de Jonathan Pérez han aconseguit una victòria treballada davant un rival directe per la permanència. L'equip ha aprofitat una bona segona part per tancar l'any de la millor manera.

Nou partits han trigat els tricolors en guanyar el primer partit del curs. Les bones sensacions deixades les darreres setmanes han tingut premi i l'equip ha realitzat aquest dissabte a la Massana un partit molt complet. Les coses han començat bé amb un gol al primer minut de Leo Santos, tot i que la primera part ha estat molt igualada amb un 2 a 2 al descans.

La sortida de vestidors va esperonar els de Pérez, amb els gols gairebé consecutius de Guillem Castro i Brayan Pinto. El 4 a 2 va donar certa tranquil·litat, però el Molins va retallar distàncies quan faltaven cinc minuts. Els darrers cinc minuts van ser d'autèntic infart, amb un gol de Marc Ibañez i un gol en pròpia porteria de Roge per al 5 a 4 final.

Els tricolors deixen el fanalet vermell de la classificació i tanquen l'any amb la primera victòria del curs.

Imatge: Arxiu RTVA