L'Engordany, nou líder en solitari de la lliga nacional de futbol

L´Engordany és el nou líder en solitari de la lliga Multisegur de futbol, després de la primera jornada de la segona volta. El Vall Banc Santa Coloma ha escalat fins a la segona plaça.

L´Engordany no va fallar i va superar el Sant Julià per la mínima, amb un onze format per jugadors exlauredians. Luigi San Nicolàs va fer l´únic gol del partit al minut 89. El tècnic del Tic Tapa, Luis Blanco, presentava la dimissió després del partit.

Els de Filipe Busto s'han vist afavorits per la derrota del Lusitans, que va perdre també per la mínima contra l'UE Santa Coloma. Sergi Crespo va desfer la igualtat al minut 50 de partit després que el travesser refusés la rematada prèvia de Salomó. Els groc-i-negres van acabar amb dos homes menys per les expulsions de Molina i Salomó.

El Vall Banc va golejar a plaer el Penya Encarnada per 7 a 0 i puja fins a la segona plaça. Juli Sánchez i Juanfer, amb dues dianes cadascú, van ser els màxims golejadors del campió.

L´Inter d´Escaldes tampoc va fallar contra l´altre equip de la part baixa, l´Encamp. Victòria per 4 a 1 amb dues dianes de Peralta, una d´Aguilar i una de Marinho en pròpia porta. Tots els gols de la jornada es podran veure al "Tot Lliga", després de l'Informatiu Vespre.

Informa: Joan López
Imatge: Federació Andorrana de Futbol