L'Engordany tanca la lliga Europa amb una derrota per la mínima contra el Dinamo de Tbilisi

L'Unió Esportiva Engordany va acomiadar-se de la lliga Europa amb una altra derrota, aquest cop per la mínima, contra el Dinamo Tbilisi. Els georgians van aprofitar el 6 a 0 de l'anada i s'enfrontaran al Gabala d'Azerbaidjan a la ronda següent.

L'Engordany va sortir al Joan Samarra amb la necessitat de millorar les sensacions ofertes a Gèorgia. Tot i això, els primers minuts van ser de domini visitant, amb el Dinamo Tbilisi que buscava la porteria de Gerardo Rubio.

Precisament el porter va ser el gran protagonista del duel, salvant el primer de la tarda al minut 25.

A mesura que avançaven els minuts, els de Filipe Busto jugaven més còmodes i buscaven el gol.

La millor opció dels escaldencs va arribar al minut 40, amb aquest xut de falta de Sebas Gómez, que refusava José Perales.

A la represa, novament Sebas va disposar de la millor opció, amb un contraatac que no arriba a culminar.

I al minut 80 arribava l'únic gol de la tarda. Jugada d'estratègia dels de Fèlix Vicente, que refusa en primera instància Rubio, però la pilota cau morta a l'àrea petita perquè Abdel faci el gol de la victòria.

L'entrenador,Filipe Busto, destacava que "perdre 0 a 1 després de tants minuts sense encaixar un gol i estar a punt de marcar deixa la sensació d'haver pogut empatar".

D'aquesta manera, els escaldencs tanquen una temporada on han aconseguit el títol de Copa i passar la ronda prèvia de la lliga Europa.

Imatges: Guillem Casal