L'FC Andorra perd el primer partit de la pretemporada contra el Sabadell (3-1)

L'FC Andorra ha encaixat la primera derrota de la pretemporad

L'FC Andorra ha encaixat la primera derrota de la pretemporada contra el CE Sabadell. Els homes de Nacho Castro han perdut davant els vallesans, equip de la segona divisió espanyola, per 3 a 1 en un amistós jugat al CAR de Sant Cugat.

Els catalans, que havien caigut contra els de Nacho Castro a la pretemporada (1-0), s'han avançat a la primera part amb un gol de Víctor García, però abans del descans Iker Goujon ha anotat el gol de la igualada.

El Sabadell, que comença la lliga la setmana vinent al camp del Rayo Vallecano, no ha pogut emportar-se la victòria fins al final del partit, amb dues accions del basc Gorka Guruzeta en els minuts 85 i 88.

El tècnic Nacho Castro, tot i la derrota, s'ha mostrat satisfet de la feina dels jugadors i de com es troben físicament. Aquest diumenge els tricolors s'enfronten a l'Inter d'Escaldes en el sisè amistós de la pretemporada. El duel començarà a dos quarts de dotze a Prada de Moles, a porta tancada.

Imatge cedida:  FC Andorra