L’Inter d’Escaldes, rei de la Supercopa

L’Inter d’Escaldes s’ha proclamat aquesta nit de dimecres campió de la Supercopa, després de superar per 1 a 3 l’Atlètic d’Escaldes a Borda Mateu. Els blau-i-negres desfan l’empat que mantenien amb el Sant Julià i esdevenen el primer club que conquereix el títol quatre temporades consecutives.

El campió de la Copa Constitució ha confirmat el bon moment que travessa i ha deixat la final coll avall abans del descans amb tres gols. Chete ha obert la llauna al minut 13 i Feher ha fet el segon de l’Inter set minuts després. De la Torre, ja al 44, anotava el 0 a 3. L’Atlètic, amb una plantilla molt renovada respecte de l’equip campió de la darrera lliga, ha fet el gol de l’honor al minut 88, obra de Pau Yáñez.