S'ajorna el Llevant-Andorra per l'incendi de València

www.andorradifusio.ad

L'incendi en un bloc de pisos de València ha deixat la ciutat en estat de xoc. El sinistre ha deixat morts, ferits i un nombre indeterminat de desapareguts. En aquest context, el pròxim rival de l'Andorra, el Llevant, havia demanat l'ajornament del partit que aquest dissabte a les nou de la nit l'havia d'enfrontar a l'equip tricolor. Petició que ha estat acceptada per la LaLiga

València i Llevant havien demanat a LaLiga l'ajornament dels seus partits aquesta jornada pel tràgic incendi de Campanar. No són els únics, també estan a punt de la suspensió una cursa popular i una altra al circuit de Xest.

En el cas del Llevant, es tracta del pròxim rival del Futbol Club Andorra en la 28a jornada de la lliga Hypermotion. Cap a la una del migdia de divendres LaLiga s'ha pronunciat a favor de la suspensió del partit.

El mateix club blaugrana s'ha encarregat de donar a conèixer la decisió de l'organisme mitjançant les xarxes socials:

Durant el matí de divendres, el Futbol Club Andorra ja havia mostrat públicament la seva solidaritat amb el club granota i la seva comprensió a la petició d'ajornament, així com l'acceptació de qualsevol decisió que prengués la jutgessa de competició.

Informa: Redacció

Imatges: EBU - Llevant UD

Comparteix:

Balboa roda amb bones sensacions al velòdrom de Galapagar Verdú, amb aspiracions als Estats Units