Llovera i Llobera afronten el segon Dakar junts amb l'objectiu d'acabar

www.andorradifusio.ad

Albert Llovera i la seva neboda i copilot, Margot Llobera, s'han envoltat d'amics i dakarians il·lustres com Jordi Ginesta, Mathieu Baumel i Cristina Gutiérrez per presentar la participació al Dakar 2024. Repetiran equip amb un camió Ford Trucks de l'equip txec Fesh Fesh. A l'habitacle els acompanyarà el mecànic Marc Torres. Han pogut sumar quilòmetres al Marroc i afronten el repte amb bones sensacions, però també amb prudència.

El pilot explica que "ens interessa molt com a projecte per avançar quines mancances té el camió per poder fer el màxim de quilòmetres possible".

Per la seva banda, la copilot valora que "en un Dakar tan llarg és millor posar-se objectius a curt plaç", ja que explica que "un dia pot ser etern, pots tenir tres dies que et vagi tot com la seda i que al dia següent acabis a la cua pel que sigui". El que té clar és que vol portar aquest camió a la meta i, pel que fa a la resta, "la carrera ho posarà al seu lloc".

El Dakar 2024 constarà de dotze etapes a l'Aràbia Saudita, entre el 5 i el 19 de gener, amb el desert de l'Empty Quarter com a dificultat principal. Els participants hauran de fer front a uns 5.000 quilòmetres, amb un 60% de recorregut inèdit, a les especials cronometrades. 

Informa: Joan López
Imatges: Pau Bonastre 

Comparteix:

Conveni de col·laboració entre Encamp i el Govern per Icònic Onasport, llest per rodar