ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Lluís Marín acaba 54è a la general de la Copa del Món en una temporada per oblidar

www.andorradifusio.ad

La temporada plena de contratemps de Lluís Marín l'ha deixat en el lloc 54 de la general de la Copa del Món de boarder cross. El surfista de neu s'ha perdut curses del calendari i a més s'ha quedat fora de les finals en algunes.

El circuit acabava fa poc més de deu dies a Suïssa i ni allà ni a la prova anterior de Moscou hi havia Lluís Marín. La temporada s'ha tancat com va començar. Sense competir per culpa dels problemes físics. Primer perquè es recuperava d'una l'operació a l'espatlla. Després per una caiguda amb commoció a la Molina. De les deu parades de la Copa del Món ha estat absent en tres.

Sigui com sigui el surfista de neu no estava més enllà dels cinquanta millors a la Copa del Món des del 2010, en els inicis de la seva carrera. Llavors va ser 56è.

I la temporada també li ha passat factura en el rànquing de punts FIS. A aquestes altures l'any passat era setzè i ara està al lloc quaranta.

Aquest any ha tingut problemes per superar unes classificatòries que abans resolia amb autoritat i el seu millor resultat a la Copa del Món ha estat un vintè lloc.

A Marín li toca passar pàgina, descansar i començar a pensar en l'exercici vinent. Després dels Jocs de PyeonchChang, on tampoc li van sortir les coses, va deixar clar que li queda corda per a estona.

Informa: David Domingo

Comparteix: