ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Lluís Marín ja pensa en el Mundial de Park City

www.andorradifusio.ad

Lluís Marín passa aquests dies a Andorra abans d'afrontar un dels grans objectius de la temporada, el Mundial a Park City. Un problema de material li va impedir obtenir un gran resultat a la segona Copa del Món de la temporada; amb tot, les sensacions són molt bones i amb aquesta dinàmica no dubta que els resultats acabaran arribant. Amb 30 anys te intenció d'allargar la seva carrera fins al 2022 i treure's dues espines clavades, la del Campionat del Món i l'olímpica.

A Cervinia en les dues primeres Copes del Món de la temporada es va veure un Lluís Marín nou. Va guanyar amb solvència la ronda de vuitens i només un problema amb la fixació el va apartar de les semifinals. El contacte amb els altres rivals és el principal entrebanc en aquesta disciplina. Després de les penúries de l'any passat per tocs amb els rivals, enguany Marín ha posat fil a l'agulla. "La meva mentalitat com a corredor ha canviat. Als entrenaments em fico molt més al contacte, busco més el risc per reaccionar el millor possible, perquè són fraccions de segon i no és evident", explica Marín, qui creu que "amb aquestes sensacions, els resultats vindran".

La següent cita per a Marín és el Mundial a final de gener. El Campionat del Món és una de les espines clavades, l'altra són els Jocs Olímpics onintenció de ser el primer andorrà a guanyar una medalla. "Suposo que després d'aquests quatre anys em retiraré. L'espina la tinc clavada, però també als Campionats del Món, que em vaig classificar tercer, anava guanyant totes les mànigues de lluny i em vaig caure sol a cinc metres de l'arribada", lamenta.

El 12 de gener viatjarà a Colorado amb l'equip francès. A Leadville estarà quinze dies concentrat preparant el Mundial. La classificació del Campionat del Món es disputarà el 31 de gener a Utah, a l'estació de Park City.

Torna a veure l'entrevista a Lluís Marín, a la carta, a l'espai del Dia E:

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

3.236.97.49