Luis Rubiales, president de la Federació Espanyola de Futbol: "És obvi que Andorra és fantàstica i estudiarem que hi hagi una subseu per al Mundial del 2030"

www.andorradifusio.ad

Andorra podria participar com a seu d'entrenaments del Mundial de futbol d'Espanya-Portugal-Marroc del 2030. Així ho ha explicat el president de la federació espanyola, Luis Rubiales, durant la seva visita al país després de remarcar les bones relacions de les dues entitats. A més, tampoc descarten un possible amistós entre seleccions sub-21.

Les bones relacions entre la Federació Andorrana de Futbol i l'espanyola fan que la visita del mandatari del país veí hagi estat profitosa amb sorpresa inclosa. El futur estadi d'Encamp, que s'està construint en aquests moments, podria ser una seu d'entrenaments de cara al Mundial d'Espanya-Portugal-Marroc del 2030. La candidatura té coll avall l'organització del torneig i Luis Rubiales ha obert la porta a aquesta opció en cas de ser escollits. "És obvi que és un lloc fantastic i estudiarem que hi hagi una subseu. Tot i que no depèn de mi, és un treball conjunt de totes les federacions", ha explicat Rubiales. Per la seva banda, el president de la FAF, Fèlix Álvarez, a concretat que es cedirein els espais per als entrenaments.

Sobre la taula també hi ha un amistós entre seleccions. Rubiales ha assegurat que "es treballarà i se'n parlarà". I Álvarez ha afirmat que "és un treball complex i complicat". L'opció d'organitzar-ho entre combinats sub-21 seria més factible i a mig termini es treballarà per fer-ho possible. 

Rubiales ha marxat satisfet de la trobada i ha valorat positivament la feina feta per la FAF amb nombroses instal·lacions, així com el bon nivell d'arbitratge al país.

Informa/Imatges: Joel Romero
Imatges cedides: FAF

Comparteix:

Els Isards, més joves que mai, volen evitar errors de sortida i derrotar Noruega El Mundial de Piragüisme del 2027 es farà a la Seu d'Urgell