El Madriu jugarà la semifinal de la Supercopa de futbol sala després de guanyar a l'Encamp (5-2)

El Madriu s'ha imposat aquest dijous a l'Encamp per 5 gol

El Madriu s'ha imposat aquest dijous a l'Encamp per 5 gols a 2 en la segona semifinal de la Supercopa de futbol sala. Diumenge disputaran la final contra l'Atlètic d'Escaldes.

Dos gols als primers cinc minuts del partit han posat les coses molt favorables per als interessos del Madriu, que ha sabut gestionar les diferències en tot moment.

Tot i això, l'Encamp ha arribat al descans amb un 1 a 2 al marcador. A la represa, el Madriu ha sortit novament més intens que els encampadans i ha rematat l'eliminatòria amb tres gols més.

Aquest diumenge a les 12 hores al Serradells s'enfrontaran al Tortell Atlètic d'Escaldes.