La manca d'encert condemna el SEAT Andorra HC a Riudoms (4-2)

El nou projecte del SEAT Andorra HC no va començar la llig

El nou projecte del SEAT Andorra HC no va començar la lliga de Primera Catalana amb bon peu. L'equip de Lluís Ferran 'Wifi' Balart, amb moltes cares noves, va caure en el primer partit a la pista del Riudoms, per 4 a 2.

Arnau Dilmé i Arnau Solé van ser els golejadors de l'equip tricolor, que en els darrers minuts va disposar de moltes ocasions per endur-se la victòria i va estavellar fins a sis rematades contra els pals.

Els tricolors descansen la setmana vinent i el divendres 16 d'octubre jugaran el partit ajornat contra el mateix rival, corresponent a la primera jornada, al pavelló de l'Estadi Comunal Joan Samarra. L'endemà tornaran a saltar a la mateixa pista per enfrontar-se al CN Reus Ploms.

Imatge cedida: David Bover / Andorra HC