ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Marc Casal és líder de la Copa del Món de curses de muntanya en categoria Sky

www.andorradifusio.ad

Marc Casal ha dormit avui com a líder de la Copa del Món en sky, la disciplina reina del circuit mundial de curses de muntanya. El seu germà Òscar ocupa la tercera plaça. Per arrodonir el cap de setmana, Ferran Teixidó és segon a la general de la Copa del Món de curses verticals.

Marc Casal va ser segon aquest cap de setmana a l'Olympus Marathon. Aquest gran resultat a Grècia l'ha situat líder de la Copa del Món en la disciplina d'Sky. Assegura que per ell "és espectacular després de tres curses". Ara bé, es mostra prudent i creu que "el podi és anecdòtic". "Hem d'anar cursa a cursa" perquè "és una modalitat on hi ha molt nivell i al final de temporada tothom està al seu lloc", ha dit.

Marc Casal no en vol parlar, però el búlgar Kiril Nikolov va denunciar el guanyador, el grec Dimitris Teodorakos per escurçar terreny, un extrem difícil de demostrar. Dissabte va fregar la victòria. Per això l'alegria no és completa. "Vaig acabar amb gust agredolç perquè quan ldieres la prova durant 16 km i veus la victòria a tocar, la primera, que a 2 km de la meta t'avanci el grec sap greu, però al final així són les curses i el joc no s'acaba fins a la meta", ha declarat.

Els germans Casal tenien previst participar aquest cap de setmana a la Buff Epic Trail de Barruera, també puntuable per al circuit mundial. Una participació que ara està enlaire. Explica que "la preparació era per les tres curses però veient el desgast que hem tingut, estem en converses amb l'entrenador per acabar de decidir". "Si no estem en condicions, el millor serà descansar i preparar la propera cita",

D'aquí a final de temporada cal afinar molt bé el calendari. Marc Casal lidera la Copa del Món i el seu germà Òscar és tercer. El somni d'acabar la temporada en posicions de podi enguany és més a prop que mai.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Fernando Montero

Comparteix: