Massa Virtus per al MoraBanc (66-82)

El MoraBanc Andorra només ha resistit un quart davant del potent Virtus de Bolonya i ha encaixat la segona derrota a l’Eurocup, per 66 a 82, en un Poliesportiu d'Andorra que s’ha mantingut un partit més a porta tancada. Abans de l’inici s’ha guardat un minut de silenci en memòria del periodista Àlex Lliteras.

Els tricolors recuperaven aquest dimarts a la nit un dels lesionats, l’islandès Haukur Palsson, i debutava l’aler-pivot polonès Tomasz Gielo. L’inici ha estat bo i el MoraBanc s’ha posat 9 punts per davant amb tres triples consecutius (13-4). Al final del primer quart el marcador assenyalava 20 a 16.

El partit ha canviat radicalment en el segon quart. El MoraBanc s’ha bloquejat en atac i els italians han capgirat el marcador dirigits per un Milos Teodosic magistral. El serbi ha estat el màxim anotador del partit amb 21 punts. Al descans s’arribava amb el Virtus 15 punts per davant (30-45).

A la represa l’equip de Sasha Djordjevic ha controlat el ritme de joc i ha arribat a tenir una diferència de 22 punts, que el MoraBanc ha pogut retallar a cops de triple, fins al 52 a 67 amb què es tancava el tercer quart.

En el darrer parcial els italians han ampliat diferències fins als 24 punts (56-80), però el MoraBanc ha deixat el marcador final en 66 a 82. Els 10 triples convertits de 44 intents il.lustren la manca d'encert de l'equip.

Tomasz Gielo ha tancat el seu debut com un dels més destacats, amb 12 punts, i segon màxim anotador dels andorrans rere Jelínek (15 punts).

Dissabte els d’Ibon Navarro reprendran la Liga Endesa contra l’Hereda San Pablo Burgos al Poliesportiu, a partir de les sis de la tarda en directe per Ràdio Nacional i Andorra Difusió.

Imatge cedida: MoraBanc Andorra / Albert Martín