ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Maverick Viñales deixa de patrocinar l'equip MVK*12, que correrà ara com a Hotel Ski Plaza Cycling Team

www.andorradifusio.ad

L'equip ciclista MVK*12 es reformula per seguir en competició. Un cop acabat el patrocini del pilot de MotoGP Maverick Viñales, l'estructura es manté operativa gràcies a un nou patrocinador, l'Hotel Ski Plaza, que dona nom a l'equip.

L'equip ciclista apadrinat per Maverick Viñales ja és història. El projecte és va iniciar l'any 2018 amb el nom de MVK*25, posteriorment transformat en MVK*12, nom amb el qual va competir l'any passat.

El pilot de MotoGP va avisar amb temps que deixava de patrocinar el ciclisme i els responsables de l'equip van haver de trobar solucions per continuar en la competició, ha explicat el director esportiu, Miguelón González.

L'Hotel Ski Plaza Cycling Team tindrà sis corredors, la meitat que la darrera temporada, i continuarà fent curses de les categories sub-23 i elit. Òscar Cabanas és el líder de l'equip, que completen Nil Socias, Sergi Martín, Mauro Garcia, Miguel Martínez i Guillem Ges, amb Juanjo Ponce, Samu Ponce i Sònia Costa com a col·laboradors. L'objectiu de la temporada, afirma González, passa per estar davant a les curses.

El calendari pot variar en funció de l'evolució de la pandèmia, però la intenció de l'equip és competir en el circuit català i fer algunes proves a França i a l'Aragó. El debut a la competició és previst que sigui a Sabadell el 14 de març.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu RTVA - Pere Besolí 
Imatges cedides: MVK*12

Comparteix:

34.239.179.228