Medina i el premi a l'esforç amb els esquís i les aules 

www.andorradifusio.ad

Íria Medina va recollir fa poques setmanes el Premi Internacional Matteo Baumgarten, que compta amb el suport de la Federació Internacional d'Esquí. El guardó, que reconeix els seus resultats esportius i acadèmics, ha estat una injecció de confiança després d'una temporada difícil. 

El premi que Íria Medina va recollir el 7 d'abril passat a Itàlia va ser creat per la família d'un prometedor esquiador que va perdre la vida i vol distingir joves esportistes de les disciplines de neu pels resultats esportius i acadèmics. Ha estat el millor colofó després d'una temporada marcada pels problemes al genoll, que la van fer renunciar a la Copa de Món de Soldeu i la van tenir dos mesos sense competir.

"Ha estat una mica complicat de gestionar a nivell mental i el fet de poder tornar a esquiar i, al final de tot, rebre la notícia d'aquest premi va ser un plus per ara afrontar la recuperació i treballar".

Íria Medina, esquiadora de la FAE

Compaginar l'esport d'alt nivell i els estudis no és gens fàcil, però Medina demostra que és possible. Només hi ha una fórmula.

"Moltes hores. Estic fent fisioteràpia a la UIC, que m'han ajudat molt amb adaptació als exàmens i al final és dedicació, esforç i aprofitar el temps".

Íria Medina, esquiadora de la FAE

La recuperació de la tendinitis rotul·liana l'ha deixat sense vacances, però espera estar a punt molt aviat. 

Li espera una temporada tan il·lusionant com exigent, amb el repte de millorar rànquing i treure el cap a la Copa d'Europa. Tot plegat, sense deixar de banda els estudis. 

Informa: Joan López
Imatges: Èric Mompel

Comparteix:

La Titan Desert completa aquest dimecres l'etapa marató  L'ENFAF femení deixa escapar dos punts contra l'Associació Esportiva Prat (1-1)