ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

CANAL WEB

Obrir en una altra finestra

Més de 1.600 ciclistes ja s'han inscrit a la Purito 2022

www.andorradifusio.ad

La Purito ja té 1.600 inscrits. En total hi haurà 1.800 participants tal com ha esmentat l'organitzador, Joaquim 'Purito' Rodríguez a 'Els matins de la Nacional'. Entre els motius, ha assegurat que després de dos anys d'inactivitat volen començar a poc a poc. 

Després de dos anys sense celebrar-se la Purito tornarà amb força. El mateix 'Purito' ha explicat que aquest any "sembla que tot va de cara." Tot i que serà amb menys participants que altres anys, si que ha manifestat que molta gent els escrivia per saber si es faria aquest any. Amb tot, el que espera el ciclista és omplir Andorra de ciclistes.

La prova ciclo turística es farà el 7 d'agost i tindrà un pressupost al voltant dels 150.000 o 180.000 euros, segons ha informat el mateix 'Purito'. Markel Irizar, exciclista basc, serà una de les figures més destacades de la prova.

Sobre els patrocinadors, el ciclista ha assegurat que, malgrat la pandèmia, els espònsors l'han respectat molt, llevat d'un parell que l'any 2021 "no es van portar gaire bé". 

Joaquim Rodríguez creu que la prova, tot i ser només de 115 quilòmetres, pot ser que sigui una de les més dures d'Europa i del món. També n'hi haurà una de 80 i una de 30 quilòmetres, amb 1.700 metres de desnivell. Pels infants s'ha previst fer dissabte dia 6 d'agost una gimcana al costat del comú d'Encamp.

Informa: Joel Romero - Oriol Lara

Comparteix: