ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Més de 60.000 espectadors han passat per Vallnord Pal-Arinsal els últims nou dies

www.andorradifusio.ad

Vallnord Pal-Arinsal i la Massana han passat balanç aquest dimecres a la tarda de les Copes del Món de BTT i el Mundial Master. En aquests nou dies de competició han passat per Vallnord 63.000 espectadors. Una xifra que només es va superar amb els 70.000 espectadors del Mundial absolut del 2015.

Pel que fa a la competició, els canvis introduïts han estat un èxit, amb especial èmfasi en la nova zona de sortida i arribada per a la prova de cross country al pla de la Caubella.

La resta de novetats han estat encarades a millorar les condicions del públic. Això i la bonança meteorològica han ajudat a tenir 63.000 aficionats en aquests nou dies. El pic més elevat es va concentrar diumenge. 22 mil aficionats van seguir les copes del món de cross country.

Com diu el cònsol major de la Massana, David Baró, les proves han vingut per quedar-s'hi. A l'horitzó, molts fronts oberts. Aquest setembre se sabran les dates per a les proves de Copa del Món del 2019 i el 2020. El setembre del 2019 s'escollirà la seu del Mundial del 2022.

L'organització també ha confessat que persegueix un petit repte, ser nomenats per l'UCI com la millor seu de Copa del Món.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatge: Anna Romagosa

Comparteix: