La Mini Copa, l'experiència més esperada per a tots els infants

www.andorradifusio.ad

Aquest dimecres comença la Mini Copa a Tarragona amb la presència de l'infantil del MoraBanc. Els jugadors van rebre aquest dilluns la visita dels entrenadors del primer equip i Tyson Pérez per donar-los suport abans de començar.

L'aler pívot els va deixar un missatge de motivació per als infantils. 

"És una experiència molt bonica i que a tot jugador li encantaria viure. Vosaltres ho fareu i l'heu d'aprofitar."

Tyson Pérez, jugador del MoraBanc Andorra

Les paraules de Pérez són el millor incentiu per a l'infantil del MoraBanc que disputarà la Mini Copa. Qui tampoc va perdre l'oportunitat de donar ànims als nois és Natxo Lezkano. "Han de gaudir de la convivència, dels amics, de l'ambient que viuran allà i de conèixer molta gent. Probablement per fer amics per tota la vida".

La competició s'engega dimecres a Tarragona i el primer partit serà contra el Gran Canària. El jugador Conrad Comellas assegura que tot i els nervis, "sabem que ens ho passarem molt bé, que és l'objectiu. Ho afrontem amb alegria i amb disposició".

Dijous jugaran contra el Joventut i el Bilbao sabent que tots ells parteixen com a favorits. El seu entrenador, Xavi Luque, exposa que aniran a "competir el màxim de minuts possible juguem contra qui juguem. Sabem que són rivals físicament superiors a nosaltres".

L'equip viatjarà dimecres al matí preparat per viure una experiència única.

Informa/Imatges: Joel Romero

 

Comparteix:

El millor colofó contra Moldàvia El FC Andorra, més a prop de seguir a l'Estadi Nacional