Amb la mirada posada en la tercera edició del Creand Andorra Open

www.andorradifusio.ad

Després d'una setmana amb poca assistència de públic, el Creand Andorra Open de tennis va tancar la segona edició amb prop d'un miler d'espectadors a la final individual, segons l'organització. 

La catalana Marina Bassols es va proclamar campiona, després de superar la russa Erika Andreeva en dos sets, per 7-5 i 7-6. Els responsables del torneig destaquen la bona valoració rebuda per part de les jugadores, que han destacat la qualitat de les pistes i les innovacions d'aquest any, com el vídeoarbitratge.

Enric Molina, director del Creand Andorra Open, assegura que el feedback de les tennistes ha estat molt favorable. "S'han sentit com amb un torneig de primer nivell. Al final, no deixem de ser un dels 30 torneigs WTA125, però sempre volem anar més enllà i donar aquest servei i aquesta experiència a les jugadores".

El torneig té assegurada una edició més amb els patrocinadors i les institucions, però l'objectiu és consolidar-se. "Ja ens hi posem a fer primer una valoració, amb un informe que demanem independent i que compartim amb les institucions i espònsors, i a partir d'allà pensar de quina manera podem millorar pel 3 any, però sempre amb la mirada més enllà", manifesta Molina.

Informa: Joan López
Imatges cedides per Creand Andorra Open i Pau Bonastre

Comparteix:

La Copa del Món de Val d'Isere, una incògnita per a Verdú El Dakar costa a Llovera 300.000 euros