El MoraBanc Andorra no afluixa a Torrelavega (62-80)

El MoraBanc Andorra continua compartint el lideratge de la LEB Or després de sumar aquest dimecres la dissetena victòria de la temporada, cinquena consecutiva, guanyant a la pista del Grupo Alega Cantàbria (62-80). El partit, ajustat en els tres primers quarts, es decidiria en els últims deu minuts gràcies a un 11-24 de parcial amb una aportació molt coral del conjunt tricolor. Nacho Llovet, MVP amb 12 punts, 6 rebots i un 18 de valoració. A destacar també els 13 punts de Johnny Dee o les 7 assistències de Rafa Luz.

El MoraBanc Andorra continua fent passos cap al seu gran objectiu. Després de la victòria del passat dissabte davant el TAU Castelló més la derrota del Zunder Palència a Valladolid, els de Natxo Lezkano recuperarien el colideratge de la LEB Or ara confirmat amb una treballada i contundent victòria a la pista del Grupo Alega Cantàbria, equip revelació de la temporada. Al pavelló Vicente Trueba de Torrelavega el Zunder Palència o el Movistar Estudiantes també treurien endavant els seus partits, això sí, amb molts més problemes.

El MoraBanc Andorra començaria el partit dubitatiu davant un Alega Cantàbria més encertat amb dos triples d'Álvaro Palazuelos que portaria a Natxo Lezkano a demanar el primer temps mort després d'un 10-5 de sortida. Però el MoraBanc reaccionaria pujant línias, controlant el rebot i trobant l'encert de Johnny Dee autor de 13 punts al final dels primers deu minuts (20-23).

En el segon quart el MoraBanc començaria arrossegant la inèrcia positiva del primer acte (22-29) però un 11-0 de parcial deixaria de nou al conjunt tricolor per darrere en el marcador (33-29). A partir de llavors, l'intercanvi de cistelles seria una constant fins a arribar al final del primer temps amb un mínim avantatge per a l'equip andorrà (35-36)

Després de passar pels vestuaris el MoraBanc Andorra es faria amb el control del partit amb un joc més coral i una bona lectura entre pivots arribant a tenir una màxima de vuit punts (42-50), una diferència, però, que no faria justícia al bon joc tricolor. De fet, el partit arribaria a l'últim quart amb tot per decidir (51-56).

Però els del Principat es deixarien el millor per als últims deu minuts. Jugant amb paciència i trobant les millors opcions en atac, l'equip de Natxo Lezkano aniria minant a poc a poc la moral d'un Grupo Alega Cantàbria que es veuria superat en l'últim quart per un gran MoraBanc Andorra com demostra el 11-24 de parcial per al 62-80 final. Amb aquesta victòria i la del Zunder Palència, els dos equips continuen regnant en la part alta de la classificació.

El MoraBanc Andorra rebrà aquest diumenge el Bueno Arenas Albacete (18:30h) en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad abans de l’aturada de seleccions.

Imatge: Grupo Alega Cantàbria