El MoraBanc Andorra aguanta mitja part contra el Baskonia (68-82)

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la quinzena derrota

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest diumenge la quinzena derrota de la temporada (12/15), segona consecutiva, davant el TD Systems Baskonia. Malgrat el 34-36 al descans, la segona meitat seria de clar color blaugrana. Bandja Sy (16 punts, 15 de valoració) i Jeremy Senglin (18 punts), els grans protagonistes dels tricolor el dia del debut de Saulius Kulvietis.

El MoraBanc Andorra afrontava el partit de la 29a jornada de la Lliga Endesa condicionat un dia més per les moltes baixes davant d’un gran rival que es presentava a la Bombonera amb la mirada posada en el partit d’Eurolliga del proper dijous. Els de Dusko Ivanovic, però, malgrat perdre durant el partit a Pierria Henry per lesió, no es deixarien sorprendre.

El partit començaria marcat pels atacs. El MoraBanc Andorra, molt actiu en l’apartat ofensiu, amb tres triples en el primer acte, rebotant i trobant alternatives dins la zona, començaria manant en el marcador (15-9) però l’entrada a pista de Youssoupha Fall amb els seus 2,21 igualaria les forces. No obstant, l’equip d’Ibon Navarro tancaria els primers deu minuts per davant en el marcador (23-21). A diferència del primer quart, el segon passaria a estar dominat per les defenses. Amb un 2-5 de sortida el Baskonia es col·locaria per primera vegada per davant en el marcador (25-26). Patint en l’apartat ofensiu, el conjunt tricolor no perdria la seva versió més competitiva des de la defensa i això li permetria arribar al descans només dos punts per sota (34-36).

Després de sortir de vestidors, el MoraBanc Andorra s’aproparia encara més (40-41) gràcies a dos triples consecutius de Jeremy Senglin, el referent ofensiu dels tricolor en el partit d’aquest diumenge, però el Baskonia, més físic, començaria a marcar el ritme del partit. Els de Dusko Ivanovic, jugant-se el que es juguen dijous en l’últim partit de la fase regular de l’Eurolliga, començarien la segona meitat decidits a marcar les diferències. Un 18-27 de parcial deixaria un 52-63 al final del tercer quart. Però els d’Ibon Navarro no es rendeixen mai. El MoraBanc, a remolc del Baskonia, no perdria mai la cara al partit i de fet, malgrat arribar a perdre de setze punts entrat l’últim quart (55-71), els del Principat reaccionarien amb un 9-0 de parcial. Un triple de Bandja Sy donaria esperança al MoraBanc Andorra (64-71) però, a diferència del què es va viure contra el BAXI Manresa, i condicionats també per les faltes persones, el MoraBanc Andorra es quedaria sense remuntada davant d’un Baskonia que no es deixaria sorprendre. Al final, 68-82.

El MoraBanc Andorra tornarà a escena aquest dissabte jugant a la pista de l’Unicaja de Màlaga (20:45h), rival directe en la lluita pels play-off, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.