El MoraBanc Andorra comença marcant territori (84-66)

El MoraBanc Andorra, malgrat les moltes baixes, en una Bombonera sense públic, ha debutat amb victòria aquest diumenge a la Lliga Endesa 20/21 davant  l’UCAM Múrcia. Contundent victòria dels tricolor què, molt superiors en totes les facetes del joc, han arribat a guanyar per 28 punts de diferència. Clevin Hannah MVP amb 16 punts, 7 assistències i un 21 de valoració.

El MoraBanc Andorra, vigent campió de la Lliga Catalana derrotant el Barça en la final, ha començat la temporada ACB com un tro. Malgrat les baixes, moltes, de Moussa Diagne, David Jelinek, Oriol Paulí i Bandja Sy a les quals cal afegir Haukur Pallson lesionat aquest diumenge, l’equip d’Ibon Navarro ha marcat un ritme endiablat contra un UCAM Múrcia que no ha tingut cap opció malgrat el 12-21 de parcial en l’últim quart que l’ha permès maquillar una mica el resultat.

Amb una gran energia, marcant territori en defensa i un gran encert en atac, el MoraBanc Andorra ha començat a obrir forat en els primers minuts de partit (16-4) amb un 23-10 al final del primer quart. L’avantatge tricolor ja superaria la vintena durant el transcurs del segon quart (45-23) amb la presència d’un inspirat Charlon Kloof. El nouvingut acabaria el partit amb 11 punts. Al descans el MoraBanc dominaria clarament el marcador (55-31).

En la represa l’UCAM Múrcia semblava que sortia amb una marxa més i un 2-9 de sortida amb Conner Frankamp (màxim anotador del partit amb 19 punts) de protagonista donaria certs aires d’esperança als de Sito Alonso. El MoraBanc, però, es tornaria a posar les piles. Tirant de defensa, de físic i de l’aportació ofensiva dels Hannah, Senglin i els 16 punts, 4 rebots, 13 de valoració del debutant Malik Dime, els d’Ibon Navarro tancarien el tercer període amb una renda de 27 punts (72-45). Amb aquesta diferència els locals afrontarien l’últim quart amb absoluta tranquil·litat i Ibon Navarro ho aprofitaria per controlar el desgast de tots els seus jugadors amb minuts per Alexis Bartolomé pensant en el partit de Lliga Endesa del proper dimecres, a València, a partir de les 19h, en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.