El MoraBanc Andorra no pot competir a Santiago de Compostel·la (79-51)

El MoraBanc Andorra ha encadenat aquest dissabte la cinquena derr

El MoraBanc Andorra ha encadenat aquest dissabte la cinquena derrota consecutiva (12/18) a la pista del Monbus Obradoiro després de perdre per un contundent 79-51 en el partit corresponent a la 35a jornada de la Lliga Endesa. Molt limitat físicament, el conjunt tricolor, sense encert (4/25 en triples), acabaria sucumbint en l’últim quart amb un 21-6 de parcial. Senglin (11 punts) i Parakhouski (11 de valoració), els millors dels del Principat.

El MoraBanc Andorra es presentava al Fontes do Sar de Santiago de Compostel·la amb l’objectiu de retrobar-se amb la victòria després de quatre derrotes consecutives contra Estudiantes, Baskonia, Barça i Saragossa. Però a dia d’avui, la realitat que li toca viure a l’equip d’Ibon Navarro és una altra ben diferent. Castigats físicament i limitats en les rotacions, el MoraBanc no pot competir, però si a més l'encert no t'acompanya, com ha succeït aquest dissabte al Fontes do Sar, aleshores t’has de preparar per a un malson de partit.

El Monbus Obradoiro, més intens d’inici, agafaria la davantera en el marcador (13-6) amb protagonisme per Chris Czerapowicz però un temps mort d’Ibon Navarro després d’un 8-0 de parcial trencaria la tendència del partit. Els tricolor, de menys a més, acabarien el primer quart a quatre punts dels gallecs (19-15) malgrat l’1 de 6 en triples. Un desencert que no milloraria amb el pas dels minuts. El partit es mouria en uns guarismes prou ajustats (25-22), Clevin Hannah (9 punts al descans) intentaria agafar les regnes de l’equip, Parakhouski aportaria solidesa dins de la zona, però seria una petita reacció local la que propiciaria què el Monbus Obradoiro marxés al descans amb una renda de vuit punts. Tot obert de cara a la segona meitat (34-26).

Després de sortir dels vestidors arribaria el moment de David Jelinek. Inèdit fins aleshores, el txec començaria a veure cistella amb un 1/1 en tirs de dos i un 2/3 en triples. El MoraBanc Andorra havia trobat el revulsiu que tant havia buscat en la figura del seu nou màxim anotador històric a l'ACB amb 1.459 punts, però en el seu millor moment, Ibon Navarro es veuria obligat a donar-li descans. Jelinek, recuperat de la Covid, no tenia oxigen per a seguir en pista. I amb un 42 a 37 en el marcador, arribaria el moment de l’Obradoiro què, sense contemplacions, començaria a dinamitar el partit des del triple (6/9 en el tercer quart). A destacar el 3/3 de Beliauskas. El conjunt de Moncho Fernández afrontaria el final del tercer acte amb una renda de quinze punts que Oriol Paulí retallaria sobre la botzina (58-45). El MoraBanc Andorra arribaria viu a l’últim quart però a l’hora de la veritat, els problemes físics, la limitació en les rotacions, la manca d'encert i les faltes personals, conduirien al conjunt tricolor a un autèntic malson. 21-6 en l’últim quart. 79 a 51 al final del partit. Encara queden sis partits per al final de la fase regular.

El MoraBanc Andorra tornarà a trepitjar la Bombonera aquest proper dijous rebent la visita de l’Urbas Fuenlabrada (18:30h) en directe per Ràdio Nacional i andorradifusio.ad.

Informa: Òscar Merino

Imatge: MoraBanc Andorra