El MoraBanc buscarà conquerir Burgos per primera vegada

www.andorradifusio.ad

Duel de primeres espases aquest dissabte al Coliseum entre MoraBanc i Burgos. Els tricolors visiten un pavelló maleït, on no han guanyat mail, però volen seguir al capdavant de la Leb Or i això els obliga a guanyar un dels equips més en forma de la lliga.

Natxo Lezkano, entrenador del MoraBanc Andorra, explica que "som conscients d'on anem, la pista a la qual anem i el rival contra qui juguem", però a la vegada reconeix que és un partit que "ve de gust jugar". 

El MoraBanc haurà de lluitar contra l'estadística d'haver estat derrotat en les seves set visites. A més, els burgalesos arriben en línia ascendent i han canviat molt d'ençà de la visita a Andorra.

"Juga molt més agressiu, tant en defensa com en atac", diu Lezkano, i afegeix que es tracta d'un equip que busca més velocitat i molt "bloqueig directe". La principal diferència es troba en atac. L'entrenador del MoraBanc els descriu com a "tiradors d'elit" amb "infinits recursos".

La victòria torna a ser vital perquè Palència va desfer-se aquest divendres de Guipúscoa i se situa, novament, líder pel basket-average. El salt inicial arribarà a les vuit de la nit, en un partit que es podrà seguir en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad. 

Informa: Joel Romero
Imatges: Andreij Cristancho

 

Comparteix:

Mustapha Bundu convocat amb Sierra Leone Verdú no puntua a Kranjska Gora però continua molt a prop de les finals d'Andorra