El MoraBanc compta amb Tyson Pérez

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc ha superat els 240 abonats nous en els dies que porta de campanya, en què permet veure l'ACB a preu de LEB Or. La promoció s'acabarà el 30 de juny. Un dels jugadors que apunta al Poliesportiu és Tyson Pérez. El club compta amb el seu retorn, tot i que el gran final de temporada amb el Betis pot despertar l'interès d'equips de més potencial. L'aler pìvot té contracte fins al 2024.

El MoraBanc compta amb el retorn de Tyson Pérez a l'ACB. L'aler pivot té contracte fins al 2024 amb el club andorrà, que el recuperarà després de les cessions al Manresa i al Betis.

Després d'una primera etapa poc afortunada al club del Bages, Tyson Pérez ha recuperat sensacions al conjunt andalús, on ha signat 16,4 punts de mitjana i gairebé 10 rebots en els 18 partits en què ha jugat. El Betis ha baixat a LEB Or, però l'aler pivot s'ha revalorat i això podria despertar l'interès de clubs amb més potencial que el MoraBanc.

Als despatxos del club hi ha tranquil·litat i es compta amb el jugador. En qualsevol cas, si algun equip el vol, hauria de pagar la clàusula d'alliberament, cosa que deixaria un bon pessic a les arques andorranes per ajudar a la confecció de la plantilla en el retorn a l'ACB.

Informa: Sergi Cano
Imatges: Arxiu     

Comparteix:

La FIS puja el topall de les copes del món d'esquí de fons a 2.000 metres El FC Andorra s'enfronta a la seva bèstia negra