El MoraBanc se la juga a Saragossa

www.andorradifusio.ad

Guanyar, aquest és l'objectiu. El MoraBanc torna a jugar-se-la contra el Casademont Saragossa aquesta vespre a dos quarts de nou. Els tricolors s'han entrenat al pavelló Príncipe Felipe, en les hores prèvies a un partit que pot valer la salvació.

Els d'Óscar Quintana saben que el Saragossa arriba tocat després de la dura derrota amb el Baskonia, però entenen que aquest dimarts serà una història ben diferent. L'entrenador avisa del perill que suposa. "Està clar que no els hi va sortir un bon partit al Saragossa a Vitòria, però de vegades és una empenta pels jugadors. Tot el que no et va entrar el dissabte, t'entra al següent partit. A més, juguen a casa amb el seu públic". 

En aquesta mateixa línia va el jugador del MoraBanc Nacho Llovet, qui també creu que els jugadors del Saragossa aniran a per totes. "Estem convençuts que sortiran al cent per cent i jo crec que no hi ha una arma secreta més enllà de nosaltres".

Evitar errades no forçades i mantenir la intensitat de les darreres jornades serà clau per obtenir un resultat positiu. "Hem d'encarar-ho en el que vam fer bé dissabte i ser llestos i evitar els errors", sentencia Quintana.

El Saragossa, per la seva banda,  també es juga la permanència amb la diferència que guanyant aquest dimarts ja estarien salvats matemàticament. En cas de derrota, els de Dragan Šakota volen evitar fer-ho per més de 9 punts per no perdre el bàsquet average.

L'entrenador del Casademont Saragossa, ha explicat en roda de premsa les fortaleses de l'equip andorrà. "Ens enfrontarem a un equip molt ràpid. Tenen un jugador que pot córrer de pista a pista diverses vegades durant el partit. A més, tenen altres grans jugadors com Paulí, que físicament dominen gràcies a la velocitat, i que poden posar-nos en molts problemes si no aturem les transicions."

Informa: Joel Romero
Imatges cedides: MoraBanc Andorra
Imatges: Aïda Pagès

Comparteix:

La capitana de l'Enfaf Míriam Tizón assegura que té ganes de continuar El segon Premi Àlex Lliteras incorpora un accèssit de 1.000 euros per fomentar la participació