ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Sis dies de reclusió a l'hotel per preparar la fase final

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc haurà d'estar a València abans del 12 de juny per preparar la fase final. Aquesta és una de les principals mesures de seguretat que hauran de seguir els tricolors. El club buscarà fer un bon paper al play-off per guanyar-se una plaça a l'Eurocup la temporada vinent.

La bombolla sanitària que es crearà a València amb la disputa de la fase final de la lliga Endesa va agafant forma.

Aquest dimarts, l'ACB i els clubs s'han reunit telemàticament per aclarir alguns aspectes sobre la celebració de l'esdeveniment. Segons ha pogut saber RTVA, el MoraBanc haurà d'estar a la capital del Túria abans del 12 de juny per iniciar la competició el 18 de juny.

Els equips participants es veuran immersos en una quarantena de sis dies, on només podran entrenar, per evitar tots els riscos possibles.

El repte principal dels tricolors serà fer una bona fase final a València per guanyar una plaça per a l'Eurocup. En cas de donar-se la classificació esportiva el club treballarà per fer viable una nova participació europea, malgrat les afectacions econòmiques de la crisi sanitària.

D'altra banda, l'equip s'ha afegit al dol nacional amb un minut de silenci en record de les víctimes de la Covid-19 abans de l'entrenament d'aquest dimarts.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu
Imatges cedides: MoraBanc Andorra

Comparteix:

3.236.108.61