El MoraBanc perd davant un Força Lleida més encertat (84-86)

El MoraBanc Andorra haurà de remuntar el pròxim dijous a Lleida per emportar-se la Lliga Catalana de Leb Or. L'equip de Natxo Lezkano ha perdut per 84-86 en un partit en què el Força Lleida ha tingut més encert. El millor jugador local ha estat Johnny Dee, amb 20 punts. La nota negativa ha estat la lesió de Rafa Luz, que es suma als ja lesionats Juan Rubio i Tobias Borg.

El MoraBanc ha tingut una entrada a pista irregular, concedint massa cistelles fàcils al Força Lleida. Els visitants, que no comptaven amb la seva estrella, Michael Carrera, s'ho jugaven tot amb els triples. I durant molts minuts el seu encert els ha portat a anar per davant en el marcador, amb avantatges curts. Una reacció local, liderada per Johnny Dee i amb bons minuts de Felipe Dos Anjos, ha permès els de Natxo Lekano marxar al descans amb una renda de 6 punts (48-42).

El Lleida amb un joc fresc i desenfadat, es trobava còmode. El MoraBanc havia de defensar millor si volia guanyar el partit i a més fer-ho amb prou avantatge per a la tornada. I no ho ha fet.

El tercer quart se l'ha emportat el Lleida (20-25) i a l'últim parcial s'ha arribat amb un mínim avantatge local (68-67). Tot estava per decidir. I el Lleida, més tranquil i extremadament encertat des del perímetre, anava fent. Fins a forçar un final ajustat, que ha caigut del seu costat gràcies a l'encert final de Santana. El darrer triple de Speight no ha entrat i s'ha certificat el 84-86 final, que ha permès el Lleida emportar-se el segon Trofeu d'Andorra la Vella. El dijous al capital de Segrià es decidirà el campió de la Lliga Catalana de Leb Or.

Informa: Sergi Cano- Joel Romero