El MoraBanc perd a l'Olímpic i trenca una ratxa de tres victòries a l'Eurocup (90-80)

El Joventut de Badalona s'ha mostrat molt superior durant tot el partit, llevat del darrer quart on els tricolors s'han imposat 12 a 23. Els d'Ibon Navarro van ser incapaços d'aturar Ante Tomic, el millor del partit amb 18 punts, 7 rebots i un 30 de valoració. Codi Miller-McIntyre, el més destacat del MoraBanc amb 22 punts i 8 assistències.

Els tricolors han sortit a l'Olímpic amb l'objectiu de sumar el quart triomf a l'Eurocup davant un dels favorits a guanyar el títol com és el Joventut de Badalona, però no ha pogut ser. El partit ha començat amb un estira-i-arronsa dels dos equips i el MoraBanc fent mal des de l'exterior. Tot i això, el pas dels minuts ha fet créixer la figura d'Ante Tomic, autor de 18 punts, sense fallar cap tir, 7 rebots i un 30 de valoració. L'aparició del pivot ha permès els verds-i-negres tancar el primer quart 23 a 20.

Els de Carles Durán han trobat ritme i el joc coral ha generat problemes al pal baix tricolor. Joel Parra i Tomic han obert escletxa i només Codi Miller-McIntyre, autor de 22 punts i 8 assistències, ha mantingut el pols. Un parcial de 12 a 0 favorable a la Penya ha trencat el partit i al descans s'ha arribat amb un +13 local, 53 a 36.

El pas per vestidors ha esperonat els tricolors amb un parcial de 0 a 5 de sortida. Tot i això, Tomic ha tornat a fer de les seves dominant el joc interior. El pivot ha estat un autèntic malson per la defensa andorrana. El joc col·lectiu del Joventut ha permès els de Durán marxar 21 punts per sobre al final del tercer quart, 78 a 57.

L'equip ha patit de valent i David Jelínek ha estat expulsat al darrer quart. Com és habitual, els d'Ibon Navarro han lluitat fins al final i Codi Miller-McIntyre s'ha posat l'equip a l'esquena fins a rebaixar la distància per sota dels 10 punts. Al final, 90 a 80, i segona desfeta a l'Eurocup del MoraBanc.

Els d'Ibon Navarro se situen cinquens a la classificació, amb 3 victòries i 2 derrotes. El pròxim partit d'Eurocup serà el 8 de desembre al Poliesportiu contra el Turk Telekom Ankara, ja que la setmana vinent l'equip descansa per les finestres FIBA. Aquest diumenge, els tricolors visitaran la pista del Bitci Baskonia.

Fotografia cedida: David Grau-Joventut