El MoraBanc, preparat per donar el darrer pas i consumar el retorn a la Lliga Endesa

www.andorradifusio.ad

El MoraBanc Andorra està a una victòria de segellar l'ascens a la Lliga Endesa. Un triomf que podria arribar aquesta tarda de dissabte contra l'Ourense al Poliesportiu d'Andorra. Han estat molt mesos picant pedra i ara només queda posar la cirereta.

El MoraBanc Andorra vol repetir triomf que va aconseguir a la pista de l'Ourense, una victòria que suposaria l'anhelat retorn a la màxima categoria del bàsquet espanyol. Els jugadors no abaixen la guàrdia, la derrota contra l'Almansa serveix d'alerta.  Lezkano recorda que va ser un partit on "van tenir molts errors, en aquest moment el que has de fer és ser sòlid en defensa i en rebot, per intentar perdre el mínim de pilotes possible per tenir més oportunitats".

L'Ourense està salvat i no té opcions de play-off. El que fa que "vinguin sense pressió", però Lezkano té clar que es trobaran "amb la millor versió de l'equip contrari."

L'equip gallec compta amb Manjgafic com a referent ofensiu, un jugador que pot alternar dues posicions. "El seu estil de joc ens obliga a canviar algunes qüestions tàctiques", explica el tècnic.

Aquesta tarda de dissabte més que mai, l'afició serà al costat de l'equip. La victòria val un ascens celebrat a casa. El salt inicial, a tres quarts de set en directe per Andorra Televisió, andorradifusio.ad i Ràdio Nacional.

Informa: Cesc Sanjuan
Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

El FC Andorra disputa a Burgos la tercera fase de la Lliga Genuine La Copa Oro a Valladolid posa el millor colofó a la gran temporada del VPC sub-16