Bundu, Valle, Morer, Petxarroman i Valera deixen el FC Andorra

www.andorradifusio.ad

Els laterals Àlex Valle, Àlex Petxarroman i Dani Morer i els extrems Mustapha Bundu i German Valera deixen l'Andorra. Tots cinc estaven cedits i tornaran als clubs d'origen. Cinc jugadors acaben contracte i alguns tenen complicada la continuïtat.

Continua l'operació sortida al FC Andorra. En la línia defensiva marxen tres laterals. Àlex Valle, Dani Morer i Àlex Petxarroman. Els dos últims han viscut una temporada marcada per les lesions. El primer torna al Barça Atlètic.

La carpeta de jugadors cedits que no seguiran la completen els extrems Germán Valera i Mustapha Bundu. El primer era el més desitjat però també el més difícil de mantenir. Bundu no ha acabat d'esclatar tot i convertir-se en el primer jugador del FC Andorra convocat per una selecció absoluta estrangera. La marxa de Marc Aguado ja es va anunciar la setmana passada. 

El club té pendent la renovació de Nico Ratti, Carlos Martínez, Hèctor Hevel, Sinan Bakis i Adrià Altimira, però el porter seria l'únic que té perfilada la seva continuïtat. La resta escoltarà ofertes i això complicarà les opcions de ser tricolors el curs vinent. 

A hores d'ara, només Sergio Molina ha ampliat el seu vincle fins al 2025. I és que es preveu un estiu mogut per a Jaume Nogués als despatxos.

Informa: Joel Romero
Imatges: Arxiu RTVA 

 

 

Comparteix:

El tàndem Vinyes-Mercader, segons al Ral·li de Lleó Jonathan Pérez, entrenador de l'Enfaf de futbol sala: "Crec que hem patit manca d'ambició per continuar creixent"