Nahuel Carabaña tanca una temporada excel·lent

www.andorradifusio.ad

Nahuel Carabaña va tancar aquest diumenge la temporada per la porta gran rebaixant en més de dos segons la seva marca en els 3000 metres obstacles, ho va fer a Zagreb en un míting de la màxima categoria del World Continental Tour.

L'atleta del Playas de Castelló està centrat a intentar la classificació per als Jocs Olímpics de París l'estiu vinent. Diumenge va acabar setè a la prova en 8 minuts 21 segons i 76 centèsimes. La mínima olímpica de 8 minuts i 15 segons queda molt lluny, ahir només el guanyador va baixar d'aquesta marca.

L'altra via, segurament més factible, és per rànquing mundial. Hi ha temps fins al 30 de juny. De moment Carabaña descansa tot i que confessa que no aturarà l'activitat, simplement baixarà el ritme uns dies per encarar la propera campanya. "Estic molt content, no va ser el millor dia de competició i tot i això vaig poder marca personal, així que no puc demanar més. Una temporada de 10 complint tots els objectius que ens havíem proposat."

Nahuel Carabaña és el 47è al rànquing mundial de la disciplina, una classificació que s'actualitzara aquest dijous al matí on l'ateleta andorrà podria pujar bastantes places.

Informa: Cesc Sanjuan

Comparteix:

Andorra, setena en categoria International Trophy al Trial de les Nacions Annemiek van Vleuten i Luis León Sánchez es retiren