La natació artística tornarà a tenir representació internacional amb sis nedadores infantils a Nantes 

www.andorradifusio.ad

La Federació de Natació tindrà sis representants al Campionat de França de natació artística juvenil, la setmana vinent a Nantes. El grup dirigit per Andrea Rodríguez és la punta de llança d'una modalitat que ha revifat després d'un llarg parèntesi.

Abans de saltar a l'aigua assagen la coreografia que han treballat des del setembre passat i sincronitzen cadascun dels moviments que faran després a la piscina, canviant els braços per les cames. Són les sis integrants de l'equip infantil de natació artística de la federació i la setmana vinent representaran Andorra al Campionat de França juvenil, a Nantes. 

Andrea Rodríguez, entrenadora de natació artística de la FAN, es mostra molt contenta i afirma que enguany han volgut fer un pas més gran, el de "presentar dos duos". D'altra banda, Jasmine Serrano, nedadora de la FAN, detalla que porten molt mesos treballant.

L'arribada d'Andrea Rodríguez ha revifat una modalitat que havia patit un llarg parèntesi per l'incendi del Serradells i la pandèmia. Amb l'equip infantil treballa entre cinc i sis dies per setmana, amb una mitjana de dues hores i mitja a tres diàries. 

Participaran per primera vegada en una competició internacional i viuen els dies previs amb una barreja d'il·lusió i nervis, però també amb la confiança que podran mostrar una progressió que apunta alt.   

Informa: Joan López
Imatges: Pere Besolí

Comparteix:

La Naturland Enduro Race puntuarà per a la Copa Catalana i aspira a superar els 150 inscrits El femení de l'Undercover Lab CV Encamp acaricia el premi a una gran estrena