Natxo Lezkano: "La Copa Princesa està molt lluny. Estem centrats en l'Albacete i cal estar en alerta permanent"

www.andorradifusio.ad

Segon partit en 72 hores per al MoraBanc. Els tricolors reben l'Albacete, un equip que arriba amb només vuit jugadors, però que ve de guanyar l'Alacant. El tècnic Natxo Lezkano vol evitar confiances a una setmana de la Copa Princesa.

El MoraBanc ha tornat a la feina per completar una setmana rodona. El triomf a Cantàbria dona forces als tricolors que reben aquest diumenge l'Albacete, a una setmana de jugar la Copa Princesa.

Lezkano té clar quina és la prioritat.  "No sé quan juguem la Copa, per a nosaltres ara mateix està molt lluny. Estem centrats en l'Albacete, li tenim molt respecte i hem d'estar molt concentrats i en alerta permanent."

El respecte i la concentració és una màxima per a Lezkano. La millor notícia és la bona dinàmica de l'equip i el bon ambient, bona prova d'això és que fins i tot el tècnic s'anima amb el llançament. 

L'equip buscarà diumenge la cinquena victòria consecutiva davant l'Albacete, a partir de dos quarts de set de la tarda en directe per Andorra Televisió i andorradifusio.ad.

Informa: Joel Romero

Imatges: Eric Escabias

Comparteix:

David Valera, entrenador de l'Albacete abans d'enfrontar-se al MoraBanc: "Juguem de forma valenta i no tenim por" Nahuel Carabaña i Pau Blasi trenquen rècords a Sabadell