ATV En Directe

Obrir en una altra finestra

Canal web: la programació alternativa d'Andorra Difusió

Obrir en una altra finestra

Navarro deixa entreveure que el MoraBanc de la propera temporada presentarà molts canvis

www.andorradifusio.ad

Tres setmanes després de posar punt final a la temporada, el tècnic del MoraBanc, Ibon Navarro, n'ha fet balanç al Dia E. El club no ha tancat encara cap fitxatge per al proper curs, però Navarro ha donat a entendre que la plantilla podria presentar molts canvis. Això sí, aventura un estiu llarg als despatxos.   

El MoraBanc de la propera temporada continua mantenint molts interrogants oberts. Només quatre jugadors de l'actual plantilla tenen contracte: Jelínek, Colom, Vitali i Diagne, amb una clàusula de sortida que pot fer efectiva abans del 15 de juliol.

Ibon Navarro ha deixat entreveure al Dia E que la marxa d'Albicy, que ja s'ha confirmat com a nou fitxatge del Zenit de Sant Petersburg, podria estar acompanyada de molts canvis.

La lliga no ha acabat, però alguns clubs ja han començat a fitxar. Al MoraBanc l'activitat als despatxos és intensa i alguns noms, com l'aler-pivot de l'Obradoiro Nacho Llovet sonen amb força.

Navarro, però, creu que l'estiu serà llarg i que marxarà de vacances sense tenir la plantilla tancada

Els possibles fitxatges aniran lligats a l'opció de jugar l'Eurocup. El club confia que tindrà plaça per repetir a la segona competició continental, però espera la confirmació oficial els propers dies.

Informa: Joan López

Comparteix: